Agenda


Steunpunt Verlies en Rouw

elke derde dinsdagmiddag van de maand  van 14.00 -16.30 uur 

  • 19 februari:  'lichtpuntjes' creatief schrijven
  • 19 maart:     'herstel na verlies': lezing Eva
  • 16 april:       'herstel na verlies': groepsgesprek
  • 21 mei:        'mindfullnes' interactieve lezing
  • 18 juni:        'vakantie en rouw' 

 

2 februari:  Schrijfworkshop ‘ontkiemen’.  sneeuwklokjes

Veertig dagen na Kerst, midden in de winter, terwijl de eerste tekens van het voorjaar al zichtbaar worden, laten we ons inspireren door het gedicht ‘Over de eerbied’ van Ida Gerhardt. Dat begint met de aansporing “Gij moet het eenzaam laten. Het zaad dat ligt te slapen. En dat al kiem gaat maken.” en eindigt met de belofte “En het zal groen ontwaken.” 

We schrijven deze middag over wat er in ons ontkiemt en wat we moeten doen en vooral ook laten om dit groeiproces niet in de weg te staan. We werken met korte meditaties en schrijfopdrachten. Dit is een vorm van creatief of intuïtief schrijven die er niet op gericht is om ‘mooi’ te schrijven, maar om dieper in contact te komen met onszelf en dat wat groter is dan wij. We laten ons verrassen door wat er diep in ons aan het licht wil komen. Schrijfervaring is niet nodig. 

* Zaterdag 2 februari 2019, 14.00 – 17.00 uur

* Remonstrantse kerk, Fnidsen 33-37, Alkmaar

* € 15,00
telefoon06 30 08 86 10
emailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Nieuwsbrief

Meld je aan met deze link en ontvang ca 4 maal per jaar mijn nieuwsbrief in je mailbox.


Nieuws


Steunpunt Verlies en Rouw

Op 19 februari is er weer een bijeenkomst van het Steunpunt Verlies en Rouw. Het thema is dit keer weer Lichtpuntjes. Welkom vanaf 14.00 uur. Om 14.45 gaan we creatief schrijven over het thema 'lichtpuntjes'. Wat ervaar jij als steun in je leven? Neem zelf een pen en een schrijfboekje mee. 

Lees meer...