Agenda


Steunpunt Verlies en Rouw

elke derde dinsdagmiddag van de maand  van 14.00 -16.30 uur 

  • 19 februari:  'lichtpuntjes' creatief schrijven
  • 19 maart:     'herstel na verlies': lezing Eva
  • 16 april:       'herstel na verlies': groepsgesprek
  • 21 mei:        'mindfullnes' interactieve lezing
  • 18 juni:        'vakantie en rouw' 

 

2 februari:  Schrijfworkshop ‘ontkiemen’.  sneeuwklokjes

Veertig dagen na Kerst, midden in de winter, terwijl de eerste tekens van het voorjaar al zichtbaar worden, laten we ons inspireren door het gedicht ‘Over de eerbied’ van Ida Gerhardt. Dat begint met de aansporing “Gij moet het eenzaam laten. Het zaad dat ligt te slapen. En dat al kiem gaat maken.” en eindigt met de belofte “En het zal groen ontwaken.” 

We schrijven deze middag over wat er in ons ontkiemt en wat we moeten doen en vooral ook laten om dit groeiproces niet in de weg te staan. We werken met korte meditaties en schrijfopdrachten. Dit is een vorm van creatief of intuïtief schrijven die er niet op gericht is om ‘mooi’ te schrijven, maar om dieper in contact te komen met onszelf en dat wat groter is dan wij. We laten ons verrassen door wat er diep in ons aan het licht wil komen. Schrijfervaring is niet nodig. 

* Zaterdag 2 februari 2019, 14.00 – 17.00 uur

* Remonstrantse kerk, Fnidsen 33-37, Alkmaar

* € 15,00
telefoon06 30 08 86 10
emailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Nieuwsbrief

Meld je aan met deze link en ontvang ca 4 maal per jaar mijn nieuwsbrief in je mailbox.


Nieuws


Steunpunt Verlies en Rouw

Op 16 april is er weer een bijeenkomst van het Steunpunt Verlies en Rouw. Het thema is dit keer weer 'herstel na rouw'. Welkom vanaf 14.00 uur. Om 14.45 beginnen we met het groepsgesprek over jouw ervaringen met herstel. 

Lees meer...

 

lezing 'beelden in de veertigdagentijd'

Op woensdag 3 april geef ik om 14.00 uur een lezing met foto's en gedichten in de Blije Mare in Alkmaar. Het thema is ' beelden in de veertigdagentijd'.