Energetische behandelingen

Sinds enkele jaren geef ik ook energetische behandelingen. Dat zijn behandelingen waarbij mijn handen de energie van jouw lichaam volgen. Ik leg mijn handen op plekken die geblokkeerd zijn en hierdoor ontstaat ene zachte helende werking. Veel mensenkennen dit ook wel onder de term ‘magnetiseren’. Ook Reiki lijkt hier op.

Ik maak veel gebruik van technieken uit de Acces Consciousness. Het is een Amerikaanse methode die mijn leven echt veranderd heeft. En ja, ik kon het ook niet geloven dat het echt werkte. Wat was ik kritisch. Maar o, wat is er veel veranderd sinds ik enkele jaren geleden voor het eerst met de Bars in aanraking kwam. Ik gun het iedereen.
In het filmpje zie je dr. Dain Heer die verschillende technieken heeft ontwikkeld.

Acces Consciousness Bars
is een verzameling technieken die jou in staat stellen om meer in je kracht te staan, beperkende overtuigingen los te laten en meer rust en ontspanning te ervaren. Een van de technieken is de Bars. Hierbij worden 32 punten op je hoofd licht aangeraakt. De punten hebben een verbinding met levensgebieden als communicatie, controle, verbindingen, geld, ouder worden, vreugde, verdriet etc. Op al die punten kun je bepaalde overtuigingen hebben die jou vastzetten in al wat je doet. Bijvoorbeeld een overtuiging als ‘dat kan ik toch niet’, of ‘ik ben niet goed genoeg’. Overtuigingen die vaak al heel oud zijn, en die je al zo tot jezelf hebt gemaakt dat je je niet realiseert dat ze valse overtuigingen zijn. Want waarom zou je niet goed genoeg zijn? Op het filmpje zie je hoe een behandeling gaat ( een behandeling duurt ongeveer 5 kwartier)

Acces Consciousness Body processen
De bodyprocessen zijn ontworpen om angst en traumatische, schokkende ervaringen die zich in je lijf hebben vastgezet, los te laten. Hierdoor zul je diepe ontspanning gaan ervaren.
Zo is er een proces dat zich richt op schokkende ervaringen (trauma’s) die steeds weer emoties oproepen. Het is alsof de emotie in een doorgaande loop zit. Door de behandeling kan de loop doorbroken worden waarna je je lichter zal voelen.
Ook is er een proces die positief inwerkt op je immuniteit. Net als bij een energetische behandeling volgen mijn handen de energie die er om vraagt.
Je zal meer energie gaan ervaren en je fitter door gaan voelen.
Ik combineer soms de Bars met een deel uit een bodyproces.

Benieuwd wat het jou kan doen? Maak kennis met de Bars voor de helft van de prijs. (€ 32,50) of een verkorte proefbehandeling van 25 minuten gratis. Waarom zou je nog twijfelen? Ook jij wilt toch rust in je hoofd en in je lijf?


telefoon06 30 08 86 10
emailDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Nieuwsbrief

Meld je aan met deze link en ontvang ca 4 maal per jaar mijn nieuwsbrief in je mailbox.


Nieuws

Steunpunt Verlies en Rouw

Op 17 december is er weer een bijeenkomst van het Steunpunt Verlies en Rouw. Van 14.00 uur tot 14. 45 uur is er inloop met lotgenotencontact. Om 14.45 starten we met een thema. 

Het thema van deze maand is 'zingeving en rouw'  Een thema dat wel past in deze decembermaand. Want juist nu, nu Kerstmis nadert en de televisie en de reclames veel ‘gezellige gezinsmomenten’ laten zien, kun je je eenzaam voelen  en misschien denken dat het leven zinloos is. Want hoe moet je verder zonder die geliefde ander?

Marja zal een inleiding houden en samen praten we over wat zingeving voor ons betekent.

Voel je welkom aan de Oudegracht 185 in Alkmaar

Lees meer...